RIMA Cleaning Service

Het schoonmaakbedrijf waar kwaliteit en service hoog staat

Trappenhal reinigen 

Reiniging algemene ruimtes: Voor diverse Vve en woningcorporaties verzorgen wij wekelijks de reiniging van algemene ruimtes voor zowel interieur als exterieur, trappenhuizen, inkomsthallen en galerijen.

Ook bieden wij schoonmaakwerkzaamheden aan wanneer dit dagelijks dient te worden uitgevoerd, zoals toiletten, entree, kantoren, bedrijf kantines enz.

Wij werken met schoonmaak schema's met het doel de bewoners( klanten) te informeren over de frequentie en aard van de schoonmaakwerkzaamheden,

Naast onze reguliere werkzaamheden leveren wij maatwerk, zoals containers buiten zetten, zout strooien en het schoonmaken van toegangswegen.

  

Glasbewassing / osmose

Zowel glasbewassing aan de binnen als buitenzijde van bedrijfspanden, complexen, etc. is mogelijk, dit kan in overleg meerdere malen per jaar uitgevoerd worden.

 

Daarnaast beschikken wij over meerdere osmose units,  waardoor het mogelijk is vanaf de begane grond tot 15 mrt. hoogte te wassen, het voordeel van dit systeem is dat het water (gedemineraliseerd) is waardoor het streep loos opdroogt. 

 

 

 

Dakgoten

Dakgoot reiniging: Wij hanteren een strikte werkwijze die de privacy van onze klanten garandeert.

Wij informeren bewoners evt. per brief over de uit te voeren werkzaamheden, daarnaast voeren wij zelf het afval af en laten de tuin netjes achter.

Wij attenderen onze klanten erop dat regelmatig reinigen van de dakgoten nodig is om verstoppingen en lekkages te voorkomen. 


Daarnaast voeren wij waar nodig inspectie uit op daken en dan vooral bij bedrijfspanden, scholen, gymzalen etc. waar wij , h.w.a. afvoeren en pluvia's systemen controleren, schoonmaken en/of ontstoppen.

het is van groot belang dat daken schoon zijn om verstoppings problemen en lekkages te voorkomen.

 

 

Graffiti en Stralen

Graffiti verwijderen: Op verzoek van huiseigenaren, bedrijven  en woningcorporaties verwijderen wij graffiti van stenen muren, garagedeuren en reclameborden.

Indien nodig is het mogelijk muren van bijv. schuren te stralen om verf te verwijderen, of andere materialen.

Wij werken met milieuvriendelijke producten, daarbij trachten wij een optimaal resultaat te behalen.

 

  

 

Hogedruk

Hogedrukreiniging: Met onze apparatuur zijn wij in staat om gevels te reinigen zowel steen, beplating, dakkapellen en straatwerk.

In overleg met de klant wordt een offerte opgemaakt.

Doordat wij over  een hoogwaardige hogedrukwagen beschikken waar wij de druk kunnen aanpassen en daarnaast zowel te spuiten met koud als warm water. 

 

Mutatiewoningen

Mutatiewoningen: Door middel van diverse schoonmaakpakketten verzorgen wij de reguliere eindschoonmaak van woningen, zoals toiletten, keukens, badkamers en indien nodig de gehele woning.

Eventueel is het schoonmaken van tuinen bespreekbaar.

Het verzorgen van algehele ontruimingen is tevens mogelijk, zowel het afvoeren van huisraad, maar ook schoonmaak na ontruiming.

Deze werkzaamheden voeren wij uit voor makelaars, gemeente, pandeigenaren en woningcorporaties. 

 

 

Schrobben van vloeren

Schrobben:van vloeren is o.a. van toepassing bij korrel tapijt of grindvloeren, de werkzaamheden kunnen uitgevoerd worden met of zonder materiaal toevoeging, vaak kruipt er in de loop van tijd vuil in de vloer waardoor er een vuil laag ontstaat. Na het schrobben wordt het vuil met een waterstofzuiger opgezogen.

Tapijt reinigen is ook mogelijk

Entree matten worden intensief gebruikt, vooral in een complex, het is daarom mogelijk dit te laten reinigen, daarnaast is het mogelijk om vloerbedekking te laten reinigen , wel belangrijk dat niet alle soorten vloerbedekking geschikt zijn voor de reiniging 

 

Marmoleum en linoleum

Vloeren van linoleum: ook wel marmoleum genoemd, worden in de fabriek voorzien van een beschermlaag. Deze beschermt echter alleen tegen het eerste beloop en voorkomt uitdroging van het product. Tenzij u alleen met schone sokken op de vloer loopt, moeten op linoleum vloeren periodiek een aantal lagen polymeer worden aangebracht. Dit zorgt voor een slijtvaste toplaag die beschadiging aan uw dure vloeren voorkomt. Deze toplaag maakt het dagelijks onderhoud, zoals stofzuigen en stofwissen, een stuk gemakkelijker.

Nieuwe beschermlaag aanbrengen 

Juist voor linoleum vloeren is schoonmaken en onderhoud van groot belang. Vloeren van linoleum of marmoleum dienen regelmatig voorzien te worden van een nieuwe beschermlaag. 

Vooral wanneer uw vloer intensief gebruikt wordt, is het verstandig om

1 of  2 keer per jaar een nieuwe beschermlaag aan te brengen.

 

Diversen dienstverleningen :

Verwijderen van Behang, het verwijderen van behang, door de gehele woning of waar nodig.


Reinigen van dakkapellen. Schoonmaken van dakkappellen van kunststof of hout, 

dit kan d.m.v. osmose of waar nodig met hogedruk.


Reinigen van damwand en muren van bedrijfshallen uit te voeren met water of eventueel met toevoeging van producten.

Waar nodig uit te voeren met hogedruk.


 

Tuinonderhoud. Gaat u verhuizen of staat er een boom in de weg, het is mogelijk eenmalig de tuin op te laten schonen.


 

Sneeuwruimen. Eventueel zout strooien , of het leveren van zoutzakken.

Uitzettingen en uitruiming van woningen, 

Het afvoeren van huisraad, schoonmaken van de woning en tuin.